FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile   PreferencesPreferences   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Forum index » Electronix » cad
P4scad3.exe LTSpice error
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [4 Posts] View previous topic :: View next topic
Author Message
masbueno@cox.net
electronics forum beginner


Joined: 29 Jun 2006
Posts: 2

PostPosted: Thu Jun 29, 2006 7:04 pm    Post subject: P4scad3.exe LTSpice error Reply with quote

I would like to run P4scad3.exe on a P4 (2001 vintage dell 8100) but
get an "Unknown special function name: "yyyyyy" (these have accent).
Any ideas on how to correct it?

Thanks in advance, Bill
Back to top
Helmut Sennewald
electronics forum Guru Wannabe


Joined: 25 Mar 2005
Posts: 153

PostPosted: Fri Jun 30, 2006 7:42 am    Post subject: Re: P4scad3.exe LTSpice error Reply with quote

<masbueno@cox.net> schrieb im Newsbeitrag news:1151607875.432343.294050@j72g2000cwa.googlegroups.com...
Quote:
I would like to run P4scad3.exe on a P4 (2001 vintage dell 8100) but
get an "Unknown special function name: "yyyyyy" (these have accent).
Any ideas on how to correct it?

Thanks in advance, Bill


Hello Bill,

Some internal and non documented devices in LTspice have been
changed over the years.
If you still want to run it, then you have to install an old
version of swcadii.exe from the time of this special/eperimental
release.

I recommend to forget this old version, because there are
so many new features and improvements over the years, that it
doesn't make sense to stick to this old versions. Also a lot
of new LT-ICs have been added which require the new internal models.

Best regards,
Helmut
Moderator of the LTspice Yahoo Group
http://groups.yahoo.com/group/LTspice/

PS: I am not an employee of Linear Technology if that matters.
Back to top
masbueno@cox.net
electronics forum beginner


Joined: 29 Jun 2006
Posts: 2

PostPosted: Fri Jun 30, 2006 1:21 pm    Post subject: Re: P4scad3.exe LTSpice error Reply with quote

Helmut,

Here's a good one for you...I am running sims with ltc1775 circuit and
it takes a lot of time so, I went by the IT guy and asked if there were
any new fast computers around that I could try just to see how much
improvement there might be. Turns out there were 4 new PCs available
for upgrading older PCs like my 2001 vintage PC.

Use LTSpice and get a free upgrade of your PC!!!!

All seriousness aside...what about a updated version of P4scad3?

Bill
Helmut Sennewald wrote:
Quote:
masbueno@cox.net> schrieb im Newsbeitrag news:1151607875.432343.294050@j72g2000cwa.googlegroups.com...
I would like to run P4scad3.exe on a P4 (2001 vintage dell 8100) but
get an "Unknown special function name: "yyyyyy" (these have accent).
Any ideas on how to correct it?

Thanks in advance, Bill


Hello Bill,

Some internal and non documented devices in LTspice have been
changed over the years.
If you still want to run it, then you have to install an old
version of swcadii.exe from the time of this special/eperimental
release.

I recommend to forget this old version, because there are
so many new features and improvements over the years, that it
doesn't make sense to stick to this old versions. Also a lot
of new LT-ICs have been added which require the new internal models.

Best regards,
Helmut
Moderator of the LTspice Yahoo Group
http://groups.yahoo.com/group/LTspice/

PS: I am not an employee of Linear Technology if that matters.
Back to top
Helmut Sennewald
electronics forum Guru Wannabe


Joined: 25 Mar 2005
Posts: 153

PostPosted: Fri Jun 30, 2006 1:54 pm    Post subject: Re: P4scad3.exe LTSpice error Reply with quote

<masbueno@cox.net> schrieb im Newsbeitrag news:1151673688.368649.284190@x69g2000cwx.googlegroups.com...
Quote:
Helmut,

Here's a good one for you...I am running sims with ltc1775 circuit and
it takes a lot of time so, I went by the IT guy and asked if there were
any new fast computers around that I could try just to see how much
improvement there might be. Turns out there were 4 new PCs available
for upgrading older PCs like my 2001 vintage PC.

Use LTSpice and get a free upgrade of your PC!!!!



Hello Bill,

There is a database about simulation speed for many types of CPUs
in the LTspice group (section Database).
If you you tell me what CPU you have, I(or you) can estimate how fast
it may be with the latest CPUs.

http://groups.yahoo.com/group/LTspice/ Database


Quote:
All seriousness aside...what about a updated version of P4scad3?

Bill

You could send an email to the address given in the Help->About
of the LTspice program and ask for new P$-compilaton.
It's simply to much work to do that more often.


Best regards,
Helmut




Quote:
Helmut Sennewald wrote:
masbueno@cox.net> schrieb im Newsbeitrag news:1151607875.432343.294050@j72g2000cwa.googlegroups.com...
I would like to run P4scad3.exe on a P4 (2001 vintage dell 8100) but
get an "Unknown special function name: "yyyyyy" (these have accent).
Any ideas on how to correct it?

Thanks in advance, Bill


Hello Bill,

Some internal and non documented devices in LTspice have been
changed over the years.
If you still want to run it, then you have to install an old
version of swcadii.exe from the time of this special/eperimental
release.

I recommend to forget this old version, because there are
so many new features and improvements over the years, that it
doesn't make sense to stick to this old versions. Also a lot
of new LT-ICs have been added which require the new internal models.

Best regards,
Helmut
Moderator of the LTspice Yahoo Group
http://groups.yahoo.com/group/LTspice/

PS: I am not an employee of Linear Technology if that matters.
Back to top
Google

Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [4 Posts] View previous topic :: View next topic
The time now is Sun Nov 19, 2017 2:11 pm | All times are GMT
Forum index » Electronix » cad
Jump to:  

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Last Post
No new posts Protel unknow error: Duplicate Net Names Matt cad 2 Mon Jul 10, 2006 1:50 pm
No new posts Error Code on Pixma MP150 col.macd@googlemail.com Repair 1 Fri Jul 07, 2006 2:47 pm
No new posts Appropriate error message ! Eeyore design 0 Fri Jul 07, 2006 12:08 am
No new posts NEO GEO Work Ram Error uriahsky@hotmail.com Repair 0 Tue Jul 04, 2006 12:26 am
No new posts Canon PC940 - E0 error kelvinchan888@hotmail.com Repair 0 Mon Jul 03, 2006 12:15 am

Copyright © 2004-2005 DeniX Solutions SRL
Other DeniX Solutions sites: Unix/Linux blog |  Unix/Linux documentation |  Unix/Linux forums |  Medicine forum |  Science forum  |  Send and track newsletters


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group